Húúúú

2008.06.12. 21:38 | szamkivetettt | Szólj hozzá!

Hát, felesleges volna mindent felsorolni, mi történt... Azóta N73 van, megint voltunk a Nagyvárosban decemberben még, s megvettük...
De ami ennél is fontosabb talán az az, hogy Sírral is vége! Hihetetelen, de mégis igaz, hogy én vetettem ennek véget még fél éve...... Hát ez van. Azt hiszem, ez a napló leginkább Sírról szólt. Most nincs akiről szóljon. Sajnos, Jupiter nem írt azóta sem, és tudom, hogy nem is fog. Sajnálom, de őszintétlen ember, mert tudom jól, hogy a szemembe hazudott, s még ő prédikál a becsületességről. De miért is járok én mindig így? Születtett pancser vagyok, vagy miii...???? Áhhhh... Bosszantó, de ez van sajnos, nincs mit tenni.... Hátha most megint jelentkezem, és akkor majd mesélek, mik történnek a házam táján. Amúgy semmi, de mesélek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamkivetettt.blog.hu/api/trackback/id/tr366371501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása