Már megint? Még mindig...

2006.09.22. 19:50 | szamkivetettt | Szólj hozzá!

Nos, ismét este lett. Várom Sírt... Voltunk ma Anyuval a Városban, és néztünk bakit, de most sem volt olyan, mint amilyent szerettem volna. Ez eléggé elszomorító. Közben meg gyomoridegem volt még mindig Sír miatt. Mert nem tudom, mi Nála ez a viselkedés... Délelőtt még a hasmenés is rámjött az ideg miatt gondolom, attól lettek emésztési rendellenességeim. A Macska jobban van már, előbb egész sokat evett.

22.50 Na, hát már megyek is zuhanyozni... Beszéltem Sírral, és most talán jobb volt ez az egész. Most nem történt nagyon idegesítő dolog. Igaz, most sem volt 100%-osan az enyém... A Koncertet kéne még majd megkérdezni, hogy megyünk-e egyáltalán... De majd talán holnap sort kerítek rá. Bánom, hogy nem ma, mert jó volt most a kedve, azt hiszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamkivetettt.blog.hu/api/trackback/id/tr16371575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása